Novi Xclaim

Interaktivan i napredan kao nikada
Dobrodošli u novi Xclaim. Nova tehnologija, nov dizajn, novi benefiti, ali staro obecanje. Vaš oglas uvijek u fokusu, plaća se samo klik. To je novi Xclaim.
 

Novi proizvodi

XclaimMonster Čudovišno velik oglas. Video. Micropage. Televizijski oglas na Internetu.

XclaimPR Napokon, PR tekst može biti vezan uz oglas. Recite to riječima.

XclaimSocial U Xclaimu, uvijek smo bili svjesni važnosti društvenih mreža. Više klikova, više fanova. Retweet.

Pregledaj proizvode
sample 4
sample 1

Uvijek u fokusu

Uz Xclaim svaki oglas je viđen. Garantiramo. Oglas se otvara samo kada korisnik to želi, a pogled mu je usmjeren na strelicu miša.

Mi znamo gdje su usmjereni pogledi i tamo postavljamo vaš oglas. Fokusirajte oglase i pobijedite banner blindness.

81 korisnika preferira one vrste oglašavanja u kojima sami donose odluku o aktivaciji

'DynamicLogic'

SafeContent

Xclaim pazi na okruženje vašeg oglasa. Kvalitetan oglas zazlužuje kvalitetan sadržaj. Filter pazi i na lažne klikove. Iza svakog klika stoji osoba od krvi i mesa. Ne robot.

99 Uspješno otklonjenih negativnih riječi. To ujedno i uklanja mogučnost negativnog iskustva.

sample 2


Banner Blind

"Banner blindness" je fenomen na web stranicama gdje posjetitelji svjesno ili nesvjesno ignoriraju informacije koje su prezentirane u klasičnim oglasima. Budući da je za prikaz Xclaim oglasa potrebana "akcija" posjetitelja (prelazak mišem preko dvostruko podcrtane riječi), svaki je oglas viđen i korisnik puno bolje pamti informacijek koje su prezentirane u samom oglasu.


Click Fraud zaštita

Xclaim sustav vrlo rigorozno odbija takozvane lažne klikove. Lažni klikovi su često producirani u volji da se ostvari sam klik, ali ne i stvarna posjeta stranici zainteresiranog korisnika. Takvi posjeti traju manje od jedne sekunde i pogubni su za svaku statistiku. U prosjeku Xclaim isporučuje dvostruk broj klikova od naplaćenog - što se vrlo lako može vidjeti u nezavisnim sustavima za mjerenje kao što je DoubleClick.

Postupajte prema ljudima kao da su ono što bi trebalo da budu, i pomozite im da postanu ono što mogu da budu. – Johan Volfgang Gete